Vi udfører kvalitets tagdækkerarbejde i Ringsted, Næstved, Slagelse & på Sjælland

Nyt tag

Drømmer du om et nyt, flot tag? Så lad A1 Tagbyg stå for opgaven.

content-nyttag

Vi lægger gerne et nyt tag og forskønner din ejendom

Det er ikke altid, man lægger mærke til taget på et hus, før det enten ser meget miserabelt ud eller er helt nyt. Et nyt tag lægger de fleste mærke til, fordi det forskønner en ejendom, så det ser ud som, at hele huset eller villaen har fået en total renovering.

Hos A1 Tagbyg er vi specialister i nyt tag, og vi har gennem mange år været med til at gøre huse på Sjælland meget smukkere med et nyt tag.

Inden du vælger nyt tag, bør du gå en runde i dit kvarter og se, hvilke typer tag der er lagt på de forskellige huse. Det er oftest en god måde at få inspiration på, og også for at vælge en stil, der passer ind i kvarteret.

Et nyt tag skal først og fremmest passe til huset, og så skal det lægges af en professionel tagdækker, der ved, hvad han har med at gøre. Du skal se på dit hus med nyt tag mange år frem, så det skal være flot og kvalitetsmæssigt helt i top.

Nyt tag er en investering i din ejendom

Et nyt tag er ikke blot en udgift men reelt en investering i din ejendom. Uanset om du går med salgstanker eller ej, vil et nyt tag betyde, at din ejendom bliver mere værd. Et nyt tag gør en ejendom nemmere at sælge, så den ikke skal stå på markedet alt for længe, og det er samtidig noget enhver køber interesserer sig for at læse om i tilstandsrapporten.

Men selvom du ikke skal sælge dit hus, bliver pengene i ejendommen, fordi et nyt tag kan holde i mange år – på lertegl gives der garantier på op til 50 år, og holdbarheden er op til det dobbelte. Betontegl har som udgangspunkt ikke samme lange holdbarhed, men er dog et robust valg og fås i dag med en overfadebehandling, der giver dem meget længere levetid.

Et nyt tag betyder også, at den varme, du betaler for, ikke fiser ud gennem hullerne i et utæt tag, og samtidig minimeres risikoen for fugtskader og skimmelsvamp.

Så et nyt tag har mange fordele:

  • Din ejendom bliver smukkere og mere velholdt at se på – det er livskvalitet
  • Din ejendom forøges i værdi med et nyt tag
  • Dit indeklima bedres, når utætheder minimeres

Få et tilbud på nyt tag i dag

Hver dag kører vi ud og lægger nyt tag på ejendomme i Ringsted, Næstved og Slagelse, og kører gerne på hele Sjælland, hvis opgaverne er der – du kan få et tilbud på nyt tag enten ved at kontakte os via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 22 42 91 82 – så er et nyt tag tættere på!

Altid kvalitet - til tiden

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi går op i, at aftaler holdes - og leverer til tiden
  • Vi lever af tilfredse kunder

Spørgsmål?

Ring på
22 42 91 82
og hør nærmere om
mulighederne.

Vi udfører kvalitets tagdækkerarbejde i Ringsted, Næstved, Slagelse & på Sjælland