Vi udfører kvalitets tagdækkerarbejde i Ringsted, Næstved, Slagelse & på Sjælland

Nyt tegltag

Vi kan lægge nyt tegltag – A1 Tagbyg er specialister i tagdækning med tegl.

content-nyttegltag

Er drømmen et nyt tegltag? Så lad A1 Tagbyg lægge det

Tage af tegl har været kendt i Danmark siden 1100-tallet, hvor mange kirker, slotte og herregårde fik tegltage. Det var munke, der bragte kunsten at brænde ler til tegl og mursten med hjem fra Sydeuropa. I 1500-tallet var teglsten den mest brugte tagbelægning i Danmark.

Den dag i dag er det stadig en meget populær tagbelægning, og de fleste husejere har på et tidspunkt drømt om at få nyt tegltag på deres ejendom – og mange har også fået det. Hos A1 Tagbyg har vi specialiseret os i nyt tegltag, og hver dag er det en glæde at gøre Danmarks ejendomme smukkere.

Et nyt tegltag er et miljøbevidst valg – med lang holdbarhed

Et nyt tegltag indeholder ingen tilsætningsstoffer eller bindemidler, og derfor er et nyt tegltag et miljøbevidst valg, da tegl er mildere for miljøet end andre typer tagsten. Teglsten er også en yderst vedligeholdelsesvenlig type tagsten, fordi teglsten brændes ved meget høj varme.

Et nyt tegltag er meget holdbart, fordi teglsten er så stærkt, og det giver typisk et nyt tegltag en lang levetid, faktisk mere end 50 år i de fleste tilfælde.

Derfor – og fordi det er en bygningsmæssig tradition – er nyt tegltag det mest populære valg i Danmark nu om dage. Hos A1 Tagbyg lægger vi gerne nyt tegltag hos dig.

A1 Tagbyg rådgiver gerne ved nyt tegltag – lertegl eller betontegl?

Hos A1 Tagbyg har vi gennem mange år specialiseret os i at lægge nyt tegltag, og vi rådgiver dig gerne, når du skal vælge, om det skal være lertegl eller betontegl – vi lægger begge dele med høj faglig stolthed.

Selvom betontegl og lertegl umiddelbart opfattes som forskellige, er der en række ligheder mellem de to typer. Ikke mindst ligner de hinanden så meget efterhånden, nu hvor fremstillingsteknikken er meget udviklet, at det er næsten umuligt at se forskel på de to typer. Lertegl lægges altid med undertag, hvorimod betontegl af typen B&C danflock kan lægges uden undertag.

Har du først bestemt dig til et nyt tegltag, skal du vælge:

  • Lertegl: Modsat betontegl falmer de ikke i farven gennem årene, og deres generelle holdbarhed er meget længere. Ofte er garantien på traditionelle tegltag helt op til 50 år, og levetiden på et nyt tegltag med lertegl er næsten det dobbelte. Et nyt tegltag med lertegl er derfor en dyrere, men også mere langsigtet løsning. Derudover fås lertegl i versioner med lavere vægt, så dit tag kan bære det uanset konstruktionen.
  • Betontegl har nogle andre fordele og ikke særligt mange ulemper. De falmer hurtigere i farven, og så er de knap så fleksible, når de monteres. Derfor egner de sig bedre til nyt tegltag med helt lige tagkonstruktioner. Hvis dit hustag er i god stand, er det absolut værd at overveje betontegl ved nyt tegltag. De er langt billigere end lertegl, men holdbarheden er kortere.

Få et uforpligtende tilbud på nyt tegltag

Vi lægger nyt tegltag i Ringsted, Næstved og Slagelse og kører gerne på hele Sjælland, hvis opgaverne er der – lad os komme forbi og vejlede dig om nyt tegltag, ligesom vi også gerne giver dig et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 22 42 91 82 – måske er vi lige ude at lægge et nyt tegltag, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Altid kvalitet - til tiden

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi går op i, at aftaler holdes - og leverer til tiden
  • Vi lever af tilfredse kunder

Spørgsmål?

Ring på
22 42 91 82
og hør nærmere om
mulighederne.

Vi udfører kvalitets tagdækkerarbejde i Ringsted, Næstved, Slagelse & på Sjælland