Vi udfører kvalitets tagdækkerarbejde i Ringsted, Næstved, Slagelse & på Sjælland

A1 Tagbyg

content-oma1

Hos A1 Tagbyg finder du et tagdækkerfirma, der kan det hele inden for tagdækning. Med mere end 30 års erfaring som murer og 28 års erfaring som tagdækker kan vi løse alle de opgaver, du måtte have inden for tagarbejde.

28 års erfaring som tagdækker

Mit navn er Thomas, og som tagdækker har jeg 28 års erfaring, ligesom jeg har mere end 30 års erfaring med murerarbejde. Det gør vores firma i stand til at løse alle opgaver inden for tagarbejde, og ikke mindst har vi med udgangspunkt i murer- og tagdækkerkompetencerne specialiseret os i lertegl og betontegl – men vi kan lægge alle typer tage.

Vi har drevet selvstændig virksomhed siden 2006, og når en opgave kalder på andre typer håndværkere, har vi en bred vifte af samarbejdspartnere, som vi stiller lige så høje krav til, som vi gør til os selv.

Vi påtager os gerne hele tagentreprisen

Med de mange års erfaring i bagagen kan vi tilbyde dig, at A1 Tagbyg gerne står for hele entreprisen i forbindelse med din tagopgave. Så slipper du for at skulle bevare overblik og koordinere de forskellige fagentrepriser – det klarer vi.

Altid kvalitet - til tiden

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi går op i, at aftaler holdes - og leverer til tiden
  • Vi lever af tilfredse kunder

Når vi påtager os tagentreprisen klarer vi:

  • Indhentning af tilbud fra de forskellige typer håndværkere – håndværkervalget og leverandørvalget er dog altid dit
  • Planlægning og koordinering – og ansvaret for, at tidsplanerne holder, er vores
  • Opsætning af stillads samt øvrig klargøring til tagopgaven
  • Opsætning af nye tagspær og/eller renovering af taget
  • Tagdækning med den tagbeklædning, du ønsker
  • Stilladsnedtagning samt oprydning på byggeplads, såvel indendøre som udendøre
  • Overlevering af det færdige tag til dig inklusive gennemgang af hele byggeprocessen

 

Vi er stolte af det, vi laver – og vi er gode til det

Med mere end 28 års erfaring med alle former for tagarbejde kan vi roligt kalde os specialister – der er nok ikke den tagopgave, vi efterhånden ikke har set før, og helt sikkert ikke den tagopgave, vi ikke kan løse.

håndværker.dk får vi 5 stjerner ud af 5 mulige, og det er vi da stolte af. Tilfredse kunder er det, vi lever af, men vi hviler ikke på laurbærrene. Vi udvikler hele tiden vores teknikker, også efterhånden som der kommer nye og bedre materialer på markedet. Vi er fagligt stolte af det vi laver, og leverer altid håndværksarbejde i den bedste kvalitet. Vi er med andre ord ikke tilfredse med vores tagarbejde, før du er det.

Vi ser det som en væsentlig del af vores arbejde at rådgive og vejlede dig som kunde, så du altid får det bedste produkt med de bedste materialer. Du kan trygt bruge A1 Tagbyg til din næste tagopgave, uanset om det er en mindre eller en større opgave – vi garanterer kompetence, professionalisme og håndværk i topkvalitet.

Spørgsmål?

Ring på
22 42 91 82
og hør nærmere om
mulighederne.

Vi udfører kvalitets tagdækkerarbejde i Ringsted, Næstved, Slagelse & på Sjælland