Vi udfører kvalitets tagdækkerarbejde i Ringsted, Næstved, Slagelse & på Sjælland

Tagrenovering

Har du planer om en tagrenovering? Så lad A1 Tagbyg stå for opgaven – vi er specialister i tagdækning.

content-tagrenovering

Trænger dit tag til en tagrenovering?

A1 Tagbyg udfører opgaver inden for tagdækning, hvad enten det drejer sig om en tagrenovering, eller du skal have lagt et helt nyt tag. Vi lægger tage på alle former for byggeri, såvel villaer, som parcelhuse, erhvervsbygninger og ejendomskomplekser. Ingen opgave med tagrenovering er for lille, og ingen er for stor.

Hvis dit tag har en fin grundkonstruktion, men der er behov for at få taget tæt og smukt igen, kan en tagrenovering være en rigtig god investering.

Det danske vejr har budt på en del storme de seneste år, og uanset om det er efter en stormskade eller bare efter mange års slid og det danske vejrlig generelt, kan dit tag være så påvirket, at en tagrenovering er nødvendig også for at forlænge både tagets og ejendommens levetid.

Tagrenovering til en fair pris og med stor kundetilfredshed

A1 Tagbyg er specialiserede tagdækkere, og med vores mangeårige erfaring rådgiver vi dig gerne professionelt om, hvilke muligheder dit tag har – og hvad omkostningerne vil være. Vores mål er at give dig kvalitetsarbejde til en fair pris.

På håndværker.dk har vi fået 5 stjerner ud af 5 mulige, og en af vores kunder har skrevet: ”Det var kvalitetsarbejde, når det er allerbedst. Hele vejen igennem blev den meget høje professionelle standard fastholdt, behagelig dialog fra start til slut, aftalerne blev overholdt, de udfører arbejdet omhyggeligt, rydder op og holder orden. Thomas og A1 får den absolut bedste anbefaling.”

Det kommer man jo ikke sovende til, og derfor lægger vi hver eneste dag vægt på at udføre vores arbejde med tagrenovering eller nyt tag så godt som overhovedet muligt.

En tagrenovering gør din ejendom mere værd

Med en tagrenovering kan du nedsætte din varmeregning betydeligt, og samtidig kan du med det genindførte håndværkerfradrag få fradrag for arbejdslønnen til fx efterisolering – læs gerne mere på SKATs hjemmeside

Så med en tagrenovering er der penge at spare på mange måder:

  • dit hus stiger i værdi – og bliver meget flottere at se på
  • du sparer penge på varmeregningen
  • du slipper for kuldestråling og kuldenedfald
  • du får et bedre indeklima – mindre risiko for kondens og dermed skimmelsvamp
  • du mindsker CO2-udslippet fra din bolig

Med andre ord er tagrenovering både en økonomisk, sundhedsmæssig og miljømæssig fordel.

Hør mere om tagrenovering

Hos A1 Tagbyg har vi solid erfaring i tagrenovering – og vi sætter en ære i at overholde tidsplaner og samtidig være til mindst mulig gene, når vi sætter stillads op og arbejder med din tagrenovering. Få et uforpligtende tilbud på en kvalitetsmæssig stærk tagrenovering, enten ved at kontakte os via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 22 42 91 89 – så rykker din tagrenovering tættere på!

Altid kvalitet - til tiden

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi går op i, at aftaler holdes - og leverer til tiden
  • Vi lever af tilfredse kunder

Spørgsmål?

Ring på
22 42 91 82
og hør nærmere om
mulighederne.

Vi udfører kvalitets tagdækkerarbejde i Ringsted, Næstved, Slagelse & på Sjælland